Stressmanagement

Ik pak mijn stress aan! Jij ook?

Omwille van corona maatregelen worden deze sessies uitgesteld! Je kan terecht voor individuele  stress begeleiding.

Een loopbaan in combinatie met een gezin is geen sprint. Thuis en op het werk gaat het er meestal hectisch aan toe. Er komen dagelijks en vanuit verschillende richtingen diverse en soms tegenstrijdige signalen op je af. Het tempo ligt erg hoog waardoor ook het stresssysteem mee de hoogte in schiet.

Neem jij soms even de tijd om tot rust te komen? Weet jij welke verschillende methodieken je kan toepassen om even tot rust te komen? Of wil je ze leren kennen? Wil jij preventief aan de slag? Of voel je aan de lijve dat het hoog tijd is om een manier van zelfzorg te vinden die bij je past?

In deze training leren we hoe we ons stresssysteem regelmatig kunnen helpen ontladen en tot rust laten komen.

Infoavond: Data volgen later

: infoavond omtrent hoe omgaan met stress. Een theoretisch inzichtelijke avond omtrent de rol van stress en hoe je ermee kan omgaan. Deze avond is apart te volgen en kost 40 euro+ syllabus.

De volgende 3 avonden vormen een geheel en kosten 120 euro in totaal: We oefenen wat in theorie is verteld en proeven van wat het best bij ons past:

Data: volgen later

: progressieve relaxatie + ademhalingsoefeningen

: Mindfullness ervaren + mindfull bewegen

: Focussen ervaren

Begeleiding: Isabelle vermeiren, psycholoog, psychotherapeut, focusingtrainer, mindfulnesstrainer io

Aanmelden kan op het nummer 0472/430814 of via isabelle.vermeiren@gmail.com. Je bent ingeschreven als het volledige bedrag is gestort op BE35 979432662037

Waar?

Groepspraktijk Balans-psychotherpie

Rappoortlaan 24 2580 Putte

cropped-balans-logo-4-1.png